Återträff seglarskolan 10 augusti

Lördagen den 10 augusti är det dags för återträff för deltagarna i sommarens seglarskola. Klockan 09.00 träffas vi vid klubbstugan för gemensam segling till Slättenabb. Föräldrar och andra som vill följa med är även de varmt välkomna. En följebåt kommer att finnas på plats och kan även ta med sig passagerare över till andra sidan sjön. Det går även att ta sig runt sjön med bil. Väl framme kommer vi att grilla och fika, men tänk på att man får ta med sig sin egen matsäck. Badkläder kan också vara bra att ha med sig!

För att kunna genomföra vår träff skulle vi behöva lite fint och soligt segelväder. Om vädergudarna bestämmer sig för att vara emot oss den 10:e augusti får vi helt enkelt ställa in träffen. Om ni känner er osäkra på om vädret är tillräckligt bra för att träffen ska bli av, så kan ni ringa Arne (070 399 61 25) på morgonen samma dag och få besked.

Hoppas vi ses!

dsc_43782008-09-28_14-32-56

 

This entry was posted in Seglarskola. Bookmark the permalink.